Ir al contenido principal

Un batec dins el cap.

On es el batec realment, ¿atracció o sentiment? El primer es el primer i ningu mai com ell, ¿o sí? Tal volta pugui ser el segon, el cuart, o fins l´infinit ell. Puc ser diferent, no mes cal comprobar- ho.
Creus que no hi ha sorroll, creus que no puc ser enrrere, creus en l´imposible de tornar, pero quan menys t´ho esperes, surt el sol.
Ara boira, més tard plou, com una gota d´aigüa en mig d´una sequia, queda desmostrat que mai es tard per començar, per coneixer més enya de les muntanyes i del centres comercials, de les pantalles i els tic tac del rellotge i les tecles de la tecnología. Dalt del tot, on el soroll de la teua veu puga arribar a tots com mai ho has fet, on respires amb els pulmons rebosant l´aire fresc del lloc on ets, on creus que ningu, ni cap cosa pot ferte mal; sempre tens coses per mostrar-li, no et fa falta ningú més, tan sol fer de dos, només un.
El teu sol, la teua tardor, el teu hivern amb el seu fred donant pas al gegant abraç que estaves desitjant, la teua primavera plena de colors, amb els teus vestits i les seues flors, ballant per ultim cop la vostra cançó, donants voltes i voltes fins que els teus pensaments arriben als peus. Amb el cap buit, sense cap maniobra li´l dones eixe petó que et portarà al nubols, encara més enya d´on creies esser.
Pero… Ya no pots fer res, no més mostrar un somriure, perque tot ha tornat on era al principi, on no hi havia res. No més una mirada de dalt a baix que vas confondre amb algo més, ponsant-li nom i sentiments.
Dubtes de com será, si realment es el que esperes, pero no pots fer res, no pots fer en davant, no pots fer enrrere, tan sols fer teua la nit d´una realitat paralela.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reloj de arena

Girando continuamente una hilera de polvos caen a tierra, diversidad de pastas ocultan la madera de una viva paleta, creando un mapa que da como resultado el final de horas empleadas en ello, ausencia de materiales provocan la sonrisa del gusto por el hacer, del entretenimiento para pasar los minutos que quedan, junto a melodías que recuerdan lo que en ellos un brazo unido a un pincel y un subconsciente plasman, escucho las cuerdas de una guitarra y sinceridad al mostrarse sin arreglos,  errores y voces de fondo, en definitiva, la más adorable naturalidad, hoy de nuevo,  el sol saldrá, los pájaros del amanecer escucharé piar, entonces será hora de reposar, soñar y bajar los párpados para descansar.

EL PESO DE TU OLVI-DO

Es duro lo que llevo, la lucha contra el ego, tu final contra mi muerte, la muerte de tu olvido, mi arma más nociva. Mi suerte en tu resorte y aullidos. En tus paredes, de mi Edo en tu victoria. Mi primer verso en la, De la no amada, Del perfume, de mi eterna Julia, que abrió la herida más voraz. Por haberme dejado con, la que disfrutarás con, https://www.youtube.com/watch?v=buQGfwfp4Wo&feature=share A Goytisolo.

Puede hacer usted vida normal.

Cinco palabras, que han fulminado la importancia de próximas intervenciones para mejorar el quit. Esta será la tarde del comienzo de la continuidad de la vida, ¿escalas? ¿pendientes? fortaleza irrompible y un sueño que cumplir. Sí, esta tarde.